top of page
Mariette.jpg

“Iedereen is een cadeau,

hoe pak jij jezelf uit?”

Hoe is jouw relatie met jezelf? Hoe denk je over jezelf, hoe kijk je naar jezelf, hoe zorg je voor jezelf en in welke kwaliteit ben je met jezelf?

 

Onze eigen relatie krijgt vaak weinig tot geen water. We zijn druk, leven veel in ons hoofd, hebben veel plaatjes over en verwachtingen van onszelf, en onze aandacht is voornamelijk naar buiten gericht. Maar hoe gaat het met jou, met je lichaam en met je binnen wereld?

 

In mijn praktijk begeleid ik mensen met behulp van (online) coaching en healing sessies om weer thuis te komen bij zichzelf, in contact met hun lichaam. De relatie met jezelf is de allerbelangrijkste relatie die er is. Die mag elke dag water krijgen, en heel veel liefde en waardering.

Mariette Reineke coach

Mariette Coacht

Een relatie met jezelf hebben en leven op een manier waarbij je lichaam de hoofdrol heeft, hoe doe je dat? We leven in een wereld waarin het best lastig is om bij jezelf te blijven, waarbij we continu de reflectie krijgen (nog) niet goed genoeg zijn. Er is veel afleiding en we hebben veel plaatjes van hoe we zouden moeten zijn en leven. Ik ga ervan uit dat alles er al is en dat jij alles al bent. Ik kijk naar het nu en waar je in dit moment in je leven andere keuzes kunt maken.

Lees meer

heartstorm .png

Mariette & Heartstorm

Ik ben nieuwsgierig, stel dagelijks de waarom vraag, ben 47 jaar en woon in Amsterdam. Ik werk als eindredacteur en freelance tekstschrijver, schrijf al jaren blogs over onderwerpen van het hart en ben initiatiefnemer van platform Verkering met Jezelf. Die verkering met mezelf, en daarmee met anderen, is een rode draad in mijn leven. Een leven dat bestaat uit leren, ontdekken, voelen, verdiepen en observeren.

Klik hier voor de website Heartstorm

IMG_1372 (003).jpg

Mariette Podcast

Luisteren naar je lichaam: het klinkt zo eenvoudig, maar voor velen van ons is het geen dagelijkse bezigheid. Hoe doe je dat eigenlijk? We leven met veel spanning, gedachtes, een kritische stem en we maken keuzes die niet ondersteunend zijn voor ons lichaam. Dit heeft een impact op ons welzijn. Veel (fysieke) klachten, zoals moe zijn, hoofdpijn, menstruatie klachten, rugpijn, onrust, stress, niet goed kunnen slapen en continu bezig zijn met alles en iedereen buiten onszelf, lijken steeds meer ‘erbij te horen’. 

Lees meer

vmjlogo .png

Mariette & VmJ

Verkering met Jezelf (VMJ) is een platform dat lespakketten, programma's en coaching aanbiedt op het gebied van goed voor jezelf zorgen, eigenliefde, lichaamswijsheid, zelfwaardering en de relatie met jezelf, anderen en het leven. De relatie die we met onszelf hebben, is de allerbelangrijkste relatie die er is.

Klik hier voor de website van VmJ

Photo 22-05-2020, 1 08 34 PM-1.jpg

Mariette's agenda

PROGRAMMA'S:

Online relatie met jezelf

17, 24, 31 augustus en 7 september 2020

 

 

Online relatie met jezelf

17, 24, 31 augustus en 7 september 2020

​​

 

Online relatie met jezelf

17, 24, 31 augustus en 7 september 2020

Mariette Reineke coach

Contact met Mariette

Je kan me bellen of een bericht sturen als je meer wilt weten over mijn coaching en healing sessies, mijn manier van werken, als je je wilt opgeven voor een Relatie met jezelf avond, over mijn workshops en presentaties of als je een andere vraag hebt.  

Maak contact

Wat is VMJMariette
00:00 / 01:39
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon
  • Gray LinkedIn Icon
bottom of page